Γιατί την Doctor Evolve;

H Doctor Evolve Ltd, θυγατρική της Digital Evolve Ltd, δημιουργήθηκε για να καλύψει το τεράστιο κενό που υπήρχε στο χώρο του Ιατρικού Μάρκετινγκ.
Προσφέροντας, ολοκληρωμένες υπηρεσίες γύρω από την ψηφιακή/διαδικτυακή εικόνα των επαγγελματιών υγείας όλων των κλάδων, η εταιρεία δημιουργήθηκε το 2022 από μία ομάδα ανθρώπων με πολυετή πείρα στον τομέα του Ιατρικού Μάρκετινγκ.

Πολυετή εμπειρία στο Ιατρικό Μάρκετινγκ

Η Doctor Evolve, με εξιδεικευμένες στρατηγικές digital marketing, βοηθάει στην εξεύρεση πελατολογίου, βάζοντας μπροστά σε πιθανούς πελάτες τις υπηρεσίες του κάθε επαγγελματία υγείας.
Είμαστε μια εξειδικευμένη ομάδα στον τομέα του ιατρικού μαρκετινγκ και είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αναπτυχθείτε.
Μαζί μπορούμε να αυξήσουμε την προβολή της επιχείρησης σας (ιατρείο, φαρμακείο κτλ) στα κοινωνικά δίκτυα και να σχεδιάσουμε για εσάς μια καλαίσθητη και τεχνικά άρτια ιστοσελίδα η οποία θα βελτιώσει την παρουσία σας στο διαδίκτυο. Με την παρουσία σας στα κοινωνικά δίκτυα, μπορείτε να επικοινωνείτε άμεσα με τους πελάτες σας, να προωθήσετε τις υπηρεσίες σας, να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα σας, και να διευρύνετε το κοινό σας.

Πώς βοηθά η Doctor Evolve;

Η εταιρεία με την εμπειρία της, βοηθά τους επαγγελματίες υγείας όλων των κλάδων, να δημιουργήσουν την ψηφιακή τους εικόνα, με ιστοσελίδα, κοινωνικά δίκτυα, google business, google maps κλπ.
Ταυτόχρονα βοηθάει και στη δημιουργία της εικόνας τους εκτός διαδικτύου, δηλαδή του branding, με τη δημιουργία Logo, stationery και οτιδήποτε άλλο απαιτεί ο κλάδος.